ITW Construction Products utökar med nordisk marknadschef

ITW Construction Products utökar med nordisk marknadschef

03-06-2019 ALLMÄNNA NYHETER
Dela sidan

ITW Construction Products som står bakom Paslode, SPIT, Adjufix och NKT Fasteners genomgår just nu en större utveckling och har därför anställt Katrine Jensen som ny nordisk marknadschef. Hon kommer från en liknade position hos Akzo Nobel och ser fram emot att kunna bidra till ITW Construction Products tillväxt, med fokus på att skapa ännu mer värde för återförsäljarna och hantverkarna ute på byggarbetsplatsen.

Det är mycket på gång hos ITW Construction Products, Nordens ledande leverantör av infästningslösningar. Företaget som står bakom flera välkända varumärken har nu valt att utöka teamet med Katrine Jensen som tillträder som ny nordisk marknadschef. Katrine kommer att ha sin bas på huvudkontoret i Middelfart, Danmark.

Ett öga för god kundservice

Katrine Jensen kommer från en liknande position hos kemikoncernen Akzo Nobel och hennes anställning är en del av ITW Construction Products utvecklingssatsning. Lars Steenberg, Country Manager för ITW Construction Products Sverige, berättar:

- Vi har påbörjat en gemensam nordisk resa som ska styrka vårt nätverk av återförsäljare och säkra bättre möjligheter att erbjuda god service till våra kunder. Vi önskar Katrine välkommen och ser fram emot ett gott samarbete. Hon bidrar med internationell erfarenhet och en bra insikt i arbetet ute på byggarbetsplatsen, något som är helt avgörande för att skapa värde för våra återförsäljare och hantverkare.

Optimera kommunikationen och effektivisera tiden

Katrine Jensen, som kommer med lång erfarenhet inom kommunikation särskilt riktad mot hantverkare, förklarar hur hon ser på sin nya roll:

- Jag känner till ITW som en framgångsrik organisation med kunnig personal och starka varumärken i portföljen. Därför ser jag fram emot att implementera den nordiska marknadsstrategin, som bland annat ska säkra att vi kan fortsätta med att bidra till effektiva, säkra och lönsamma byggprocesser.

Hon avslutar:

- Något av det mest spännande med att jobba med byggbranschen är att kommunikationen är ärlig, rättfram och faktabaserad. Du kommunicerar hela tiden med professionella, så det gäller att vara fokuserad, optimera informationsutbytet och effektivisera tiden.