Fästa med Mange Kvaernå från Arga Snickaren på Nordbygg
Fästa med Mange Kvaernå från Arga Snickaren på Nordbygg

Fästa med Mange Kvaernå från Arga Snickaren på Nordbygg

23-03-2018 ALLMÄNNA NYHETER
Dela sidan

Har du koll på infästningen? Den 10-13 april går Nordbygg av stapeln i Stockholm och förutom att möta branschentusiaster och ledande byggföretag, har du möjlighet att lära dig av proffsen. I ITW Construction Products monter visar Mange från Arga Snickaren hur du optimerar infästningsarbetet i alla typer av byggnadsmaterial.

Den återkommande och dynamiska mässan Nordbygg samlar hundratals företag i byggbranschen och välkända industriprofiler under samma tak. Under årets mässa, den 10-13 april, träffar du bland annat ITW Construction Products, leverantör av totallösningar för alla typer av infästningar i trä, betong, stål och gips.

Med ett urval från välkända varumärken för den moderna hantverkaren, som Paslode, Spit och Adjufix, ställer företaget ut på Nordbygg. Denna gången med en välkänd hantverksprofil som sidekick.

80 kvm fri lek för hantverkare

I år lägger ITW Construction Products extra krut på att skapa en levande och lärande monter. Besökare har därför möjlighet att upptäcka hela deras sortiment på plats och utforska så många som sju olika stationer, där fokus ligger på infästning i olika byggnadsmaterial.

I år har även du som elinstallatör och VVS-are möjlighet att utforska hur ITWs infästningsprodukter kan tillfredsställa dina arbetsbehov.

TESTA FÄSTA med Mange

Redo att demonstrera hur du bäst går tillväga vid infästning, oavsett om du har att göra med trä, betong, stål eller gips, står ITWs expertteam och Mange Kvaernå från Arga Snickaren.

ITW Construction Products ser fram emot att välkomna mässbesökare till monter B07:21, där du får testa att göra rätt från start – med ett komplett set infästningsprodukter.

 

Film:

Se Mange Kvaernå testa fästa med Paslode IM90Ci i denna video: https://www.youtube.com/watch?v=DKH5csHatio&feature=youtu.be