Hem

Toolmatic

AUTOMATISERAD PRODUKTION

Till skillnad från förr, då man använde hammare och spik, är det idag vanligare att arbeta med spikpistoler vid trähusproduktion. På marknaden finner man både handhållna spikpistoler eller fullt automatiserade. Vårt svar på det sistnämnda heter Toolmatic.
Toolmatic är automatiserade spikpistoler som är optimerade för att erbjuda en säker produktionsprocess. Verktygen är designade och byggda speciellt och enbart för automatiserade produktionslinjer och erbjuder både hög kvalitet och precision.
Det första verktyget såldes till en svensk kund år 2007 och ändå sedan starten har verktygen varit uppskattade favoriter i svensk byggindustri då de kombinerar snygg och effektiv installation med minimalt efterarbete.

Automation som knappast märks

Toolmatic-verktygen har utvecklats i nära samarbete med byggindustrin och har designats enligt samma nyckelprinciper som samtliga av våra verktyg, nämligen med tidseffektivitet, hög kvalitet och lönsamhet i åtanke.

Med Toolmatic får man blixtsnabb produktion med perfekt resultat och alla övriga fördelar som kommer med en automatiserad lösning, som exempelvis minskad risk för förslitningsskador på grund av att man ersätter repetitiva moment.

En av anledningarna till att Toolmatic dessutom utmärker sig när det gäller automatiserad infästning i trä och gips, är att verktygen arbetar otroligt effektivt och knappast hörs. Använder man till exempel klammerpistolen erbjuder den upp till 5000 klammer per magasin.

Är det hållbar och smart infästning man önskar, är Toolmatic verktyget man ska gå efter.

 

Rådgivning och service för optimal infästning

Efter flera decennier i branschen och samarbete med den svenska hustillverkningsindustrin är vi stolta över att kunna erbjuda optimala lösningar för alla produktioner och den rådgivning som krävs för att garantera ett tillfredsställande projekt från början till slut.

Hos oss är kombinationen av spetskompetens, erfarenhet och samarbete med våra kunder det som gör att vi har en djup förståelse vad gäller nyckelbehov och kan hitta rätt lösning för alla produktioner.

Har du frågor eller funderingar? Då står vårt team av experter alltid redo att hjälpa dig och din verksamhet med att maximera produktionskapaciteten med en lösning du kan lita på.