Hem

SPIT

ett starkt program för stål, betong och gips

Spit är märket för dig som arbetar professionellt med infästning i stål, betong och gips. I vårt sortiment hittar du verktyg och infästning av högsta kvalitet: gas- och krutdrivna skjutmontage, gipsskruvning, kemiska och mekaniska ankare, borr och diamantspårfräsar.
Allt perfekt för stomkomplettering, innerväggsmontage, el- och VVS-arbeten.

Världsmästare i infästning

Spit grundades av en innovativ fransk ingenjör som var den första att se möjligheterna i användningen av krutdrivna verktyg för stål och betong. Den första bultpistolen kom ut på marknaden 1951, och 1993 gjorde den första gasdrivna spikpistolen, som inte kräver bultpistolslicens, för betonginfästning entré. Spit har alltså länge varit en av Europas ledande varumärken inom området. Ida­g väljer kvalitetsmedvetna hantverkare de välkända orangea verktygen när bara det bästa är bra nog.

Spit ingår i ITW-koncernen, och därför är det hos oss du hittar några av de främsta kvalitetsprodukterna för infästning i stål, betong och gips.

 

Effektivitet, säkerhet, komfort

Varje verktyg från SPIT har tre syften. Det ska spara tid, ge ett säkert montage och ge dig som hantverkare bättre komfort.

Det finns alltid utrymme för att göra saker bättre, och därför arbetar SPITs utvecklingsavdelning ständigt med att göra förbättringar.

 

Bli klokare på Spit

Läs mer om produkterna i vårt sortiment från Spit. Det kan vara bra att hålla sig uppdaterad eftersom produkterna utvecklas och hjälper dig till ett ännu mer effektivt, säkert och bekvämt arbete.