Karminfästning

Karminfästning

 

Adjufix är ett smart & säkert system

Ett system som tillåter justering under och efter montage av fönster och dörr? Det låter kanske för bra för att vara sant, men ni kan lita på oss – för vi har lösningen! Adjufix är det smidiga och smarta infästningssystemet för fönster- och dörrkarmar, som sedan årtionden tillbaka har använts av såväl byggnadsarbetare som av Sveriges ledande fönster- och dörrtillverkare.

 

Med unikt designade och svensktillverkade hylsor kan man enkelt montera i trä-, pvc- eller aluminiumkarmar. Dessutom är skruvarna specialtillverkade för att passa både hylsorna och olika väggmaterial. Detta ger ett säkert och korrekt montage som även innebär en minimal risk för reklamationer.

 

Alla Adjufix-produkter lever upp till de höga svenska standarderna för karminfästning och utöver hylsor och skruvar inkluderar serien även en tryckfördelningsbricka, en distansbricka, en nivåregleringskloss och ett täcklock. Allt för att resultatet ska bli snyggt och för att göra karminfästning smidigt och riskfritt, oavsett vilket material du arbetar med.